SÄG STOPP! Tidelagsdebatten väcker ont blod


Vem ser sexappealen i denna bild???


Eller den här???



Var tidelagen "uppfanns" finns det många meningar och uppfattningar om, men att den funnits så länge vi kan tolka historien är vi alla överens om.

Det jag vill åstadkomma med detta inlägg, är inte att ensam tro att jag med en blogg kan ändra en vansinnig lag som tillåter tidelag i ett modernt land.

Det jag däremot kan, med andras hjälp är att minska spridningen av tidelagsbilder/filmer som faktiskt är en stor del av många mms som massutskickas.

Många får dem och tänker tanken" Vad sjukt"  osv... men så skickas den vidare i din tur.
STOPP!
Här bör du radera mms'et och skriva ett vänligt och bestämt sms till avsändaren att du inte vill ha fler mms av denna sort.
Det kan kosta dig en vän eller två med om dom tycker att ett sådant mms är roande, så kan man nog vara utan dem fortsättningsvis.

Frågan jag ställde mig när jag  fick tidelags- mms skickade var " Hur fan kan någon få stånd och utföra samlag med ett får?" .... och med tanke på att jag hade mer hopp till kvinnorna, då de ska vara ödmjuka inför liv och hysa moderskänslor, som vi vet är de starkaste mankan ha, för de svagare och mindre bemedlade (som djur faktiskt är)...SÅ blev jag än mer konfunderad över de kvinnor som hängde under hästar och utförde oralsex på hingstar. Jag blir äcklad och hatisk.

I min värld, är barn och djur heliga.
Om man räknar ut den intellektuella nivån på ett djur, motsvarande till människans ålder... så har du att göra med en varelse som intelligensmässigt är långt i från myndig i vår värld.
Alltså långt ifrån kapabel att avgöra sitt eget öde utan förmyndare.
VI är djurens förmyndare.
En frisk människa skulle inte utsätta barn för pedofili, inte heller skulle man försöka våldföra sig på en människa som betraktas som förståndhandikappad.
Vad människor gör med andra människor som frivilligt ger sig in i det, det får stå för dom.. men sen när vill hunden ha sex med oss när den kryper upp i sängen om kvällen??


I djurens värld föredrar djuren att utföra sexuella riter med sin egen sort, men inte människan.
Så i detta avseende är vi långt mer "lågt stående" varelser som uppenbart "sätter på allt som rör sig"
Varför har vi djurskydd när vi inte kan representera oss som förmyndare i alla avseenden.

Och att djur inte tar vid sig av sådana handligar, kan ju bottna i att djur använder sex som fortplantnings handlingar och inte att utöka sina sexuella dimensioner till tabubelagda nivåer.
Eftersom djuren inte har röster i debatten, kan vi hjälpa dem.
Vi är dom som sprider och kan förhindra spridning av tidelagspornografi.

Jag miste en vän på just de premisserna.
Jag tackade nej till fler mms av den sorten och ifrågasatte hans humor! Har inte fått fler mms men har helelr inget hört från honom. Han var en vän sedan tio år tillbaka.

Jag fick många mms, men det som gjorde mig mest illa till mods var en man som "satte på" fåret Lambi,  och fåret försökte fly men mannen höll fast det i ullen så fåret skrek... mannen bara fortsatte....
Jag kräktes och grät... och bilden minns jag än idag fast det är flera goda år sedan.
Vem vill se sånt om man är frisk???

Säg stopp, säg ifrån!
Det är ett litet steg för djuren!

Snälla! <3<3<3



RSS 2.0